Opintopiiri

OPINTOPIIRI

Opintopiiri on tarkoitettu kaikille työoikeudellisista asioista ja kirjoittamisesta kiinnostuneille jäsenille.

Opintopiirin tarkoituksena on erityisesti tarjota vertaistukea työoikeudellisten kirjoitusten laadintaan, mutta tapaamisten aikana keskustellaan myös työoikeuden tutkimuksesta ja ajankohtaisista kysymyksistä.

Opintopiiri kokoontuu säännöllisesti ilta-aikaan. Tapaamisten kesto on noin kaksi tuntia. Ohjaajana on yhdistyksen puheenjohtaja OTT, työ- ja sosiaalioikeuden dosentti Jaana Paanetoja.

Seuraava opintopiiri on torstaina 3.3.2022 klo 16.15–17.45. Tutkija (Lapin yliopisto) Alexa Kavasto kertoo väitöskirjatutkimuksestaan. Kysymys on artikkeliväitöskirjasta ja opintopiirissä teemana erityisesti kokonaisharkinta työkyvyn alentumisesta johtuvan irtisanomisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset pyydetään toimittamaan 1.3. mennessä osoitteeseen tyooikeudellinenyhdistys@gmail.com. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen osallistujille lähetetään Teams-linkki.

Ilmoittaudu opintopiirin postituslistalle lähettämällä sähköpostia: tyooikeudellinenyhdistys(at)gmail.com. Näin saat tiedot tulevista tapahtumista ja mahdollisia tilaisuuden esityksiä yms.

Lisätietoja opintopiiritoiminnasta: opintopiirin ohjaaja Jaana Paanetoja, jaana.paanetoja(at)tem.fi.

Jäseneksi voit liittyä lähettämällä sähköpostin

tyooikeudellinenyhdistys(at)gmail.com