PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Hyvät yhdistyksen jäsenet,

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen jatkamme yhdistyksen tilaisuuksien järjestämistä etäyhteyksin ainakin vuoden 2022 alkupuolella.

Kevätkauden ensimmäinen aamukahvitilaisuus on torstaina 21.1.2022 ja siinä Aki Ollila alustaa väitöskirjansa teemasta. Hän väitteli lokakuussa 2021 Helsingin yliopistossa.

Kevätkaudella on tarkoitus toteuttaa ainakin kaksi muuta aamukahvitilaisuutta. Niistä ilmoitamme myöhemmin. Yhdistyksen vuosikokous on toukokuussa ja sen yhteydessä on tuttuun tapaan tarjolla useampi alustus.

Yhdistyksen vuoden 2021 vuosikirja on ilmestynyt ja sitä voi tilata osoitteesta tyooikeudellinenyhdistys@gmail.com. Sähköinen versio on tilattavissa Alma Talentin verkkokirjahyllystä. Vuosikirjan ulko- ja painoasu uudistuvat tänä vuonna, ja kutsunkin nyt kaikki työoikeudesta kirjoittamaan kiinnostuneet jäsenet mukaan toteuttamaan uudistuvaa vuoden 2022 vuosikirjaa. Kirjassa julkaistaan erityyppisiä ja erilaisia työ- ja sosiaalioikeuden aihetta käsitteleviä kirjoituksia. Kirjoituksia on mahdollista suunnitella ja kehitellä myös yhdessä ja näin ollen minuun voi olla yhteydessä siinä vaiheessa, kun mielessä vasta siintää halu tai toive kirjoittaa. Käsikirjoitusten tulisi olla luovutuskunnossa heinäkuussa 2022.

Vuosi 2021 oli työoikeudellisesti mielenkiintoinen, ja uskon, että samaa tulee tarjoamaan vuosi 2022.

Jaana Paanetoja

yhdistyksen puheenjohtaja

Taidot

Lähetetty

11/01/2022